RECEPTEK

Pizzatészta

Pizzatészta - 7 pizzához. - Sütés tűzzel. - Kemence hőfoka minimum 380 C. - Előkészítés 24 óra.   Hozzávalók 200 g finomliszt 800 g pizza liszt 600 ml víz 3g porélesztő 20 g só 20 ml olívaolaj Elkészítés 1. Egy tálban összekeverjük a 2…
TOVÁBB

Margherita pizza fatüzelésű sütőben

Margherita pizza igazi fatüzelésű kemencében Amikor azt mondjuk pizza, csak erre gondolunk! Pizza Margherita, az étel amire világszerte a legtöbben keresnek a googleban. Úgy is ismerik mint pizza Neapolitan, ahol a feltét a paradicsom, a mozzarella, a friss bazsalikom, a só és az olaj.…
TOVÁBB

Hagyományos marharagu zöldborsóval

Hagyományos marharagu zöldborsóval A marharagu egy tipikus "secondo" azaz főfogás, amit a tészta után fogyasztanak. Általában húsból vagy halból készül, zöldségekkel. Jellemzője, hogy tájegységenként máshogy főzik. Az összetevőknek frissnek kell…
TOVÁBB

Gombás kolbászos lasagne

Gombás kolbászos lasagne Az Alfa pizza videóreceptjéből kiderül hogyan kell egy igazán ízletes gombás kolbászos lasagnét készíteni a fatüzeléses kemencében.   - Tepsiben - 250 C hőmérséklet - 45 perc…
TOVÁBB

Csilis gombás marhaborda

CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA Hozzávalók 12 db marha borda 30 g mustár 30 g fekete bors 30 g szárított gomba 5 g kömény 15 g chili por 3 g cayenne…
TOVÁBB

Kolbász mangó chutney-val

KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL Hozzávalók 1 kg sütnivaló kolbász 2 db mangó 2 csokor db friss petrezselyem 1 gramm kaliforniai paprika 10 db méz 0,5 db lilahagyma 0,5 ml édeskömény 5…
TOVÁBB

Fajitas

FAJITAS Hozzávalók 220 g marha hátszín fél db fehér hagyma 1 db kaliforniai paprika (piros) 4 db tortilla 2 gerezd lime 60 g tejföl 60 g salsa szósz 15 g…
TOVÁBB