RECEPTEK
Pizzatészta - 7 pizzához. - Sütés tűzzel. - Kemence hőfoka minimum 380 C. - Előkészítés 24 óra. Hozzávalók 200 g finomliszt 800 g pizza liszt 600 ml víz 3g porélesztő 20 g só 20 ml olívaolaj Elkészítés 1. Egy tálban összekeverjük a 2…
Margherita pizza igazi fatüzelésű kemencében Amikor azt mondjuk pizza, csak erre gondolunk! Pizza Margherita, az étel amire világszerte a legtöbben keresnek a googleban. Úgy is ismerik mint pizza Neapolitan, ahol a feltét a paradicsom, a mozzarella, a friss bazsalikom, a só és az olaj.…
Hagyományos marharagu zöldborsóval A marharagu egy tipikus "secondo" azaz főfogás, amit a tészta után fogyasztanak. Általában húsból vagy halból készül, zöldségekkel. Jellemzője, hogy tájegységenként máshogy főzik. Az összetevőknek frissnek kell…
Gombás kolbászos lasagne Az Alfa pizza videóreceptjéből kiderül hogyan kell egy igazán ízletes gombás kolbászos lasagnét készíteni a fatüzeléses kemencében. - Tepsiben - 250 C hőmérséklet - 45 perc…
CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA Hozzávalók 12 db marha borda 30 g mustár 30 g fekete bors 30 g szárított gomba 5 g kömény 15 g chili por 3 g cayenne…
KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL Hozzávalók 1 kg sütnivaló kolbász 2 db mangó 2 csokor db friss petrezselyem 1 gramm kaliforniai paprika 10 db méz 0,5 db lilahagyma 0,5 ml édeskömény 5…