Gombás kolbászos lasagne
Az Alfa pizza videóreceptjéből kiderül hogyan kell egy igazán ízletes gombás kolbászos lasagnét készíteni a fatüzeléses kemencében.
– Tepsiben
– 250 C hőmérséklet
– 45 perc sütési idő
Hozzávalók
- lasagne tészta
- kolbász és gomba
- mozzarella
- szerecsendió
- parmezánsajt
Elkészítés
Gyújtsuk be a kemencét, megfelelően száraz közepes méretűre vágott hasábokkal. Első rétegként béchamelt kenünk a tepsibe. 2-3 réteg tésztát, szószt valamint a kétféle sajtot valamit a kolbászt és a gombát rétegezzük. Egy kevés reszelt szerecsendió extra ízt ad a lasagnenak. A tetejére 2 réteg parmezán sajtot és egy kevés extraszűz olívaolajat öntünk. 250 0C hőmérsékleten 45 percig sütjük.